Kdo ustvarja mojo realnost?

Kdo ustvarja mojo realnost?

Šifra: KG31
Razpoložljivost: Na zalogi

Knjiga Asye Širovnik Moškon je namenjena vsakomur, ki bi rad razumel zakaj se mu življenje dogaja, kako se mu dogaja in kaj lahko stori, da namesto da življenje živi njega, on živi življenje.

26.90€
-+

Postavite vprašanje za ta izdelek

Knjiga  Asye Širovnik Moškon je namenjena vsakomur, ki bi rad razumel zakaj se mu življenje dogaja, kako se mu dogaja in kaj lahko stori, da namesto da življenje živi njega, on živi življenje.

Da bi razumeli naš zunanji svet, je treba najprej spoznati delovanje našega notranjega sveta. Če želimo zavestno sodelovati in soustvarjati svoje življenje, je nujno treba ozavestiti nezavedne silnice, ki delujejo kot psiho-spiritualni mehanizem iz središča našega nezavednega bitja. Šele ko spoznamo delovanje svoje podzavesti, ko razumemo, kako ta tvori naše izkušnje in kaj je v nas na nezavednem nivoju, pridobimo moč in sposobnost, da posežemo v proces ustvarjanja svojega življenja. S tem naredimo preskok v zavest Pete dimenzije. Zgodbe in primeri v tej knjigi so predstavljeni po skrbno zasnovanem vrstnem redu, da v bralcu vzbudijo zanimanje za koncept prebujanja in ozaveščanja nezavednega uma. Knjiga ima izredno sposobnost spodbujati transformacijo, saj v človeku že ob branju sproži procese ozaveščanja in s tem oplemeniti prav vsako sporočilo, ki ga vsebuje.


Leto izida: 2020

Vezava: mehka

245 strani

 Sirovnik Institute 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Vse cene z DDV | Vse pravice pridržane | Trgovina Diabetes.si © 2015 | Izdelava: Zap-Team

Twitter novice

Pišite nam

Pomoč pri nakupi v naši spletni trgovini.

Lokacija

Dolenjska cesta 22,
1000 Ljubljana

01/542 5004