Prijava na e-novice:

Pravilnik o zasebnosti

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

 

1. Varovanje osebnih podatkov in uporabniških vsebin

 

Skrbnik portala se obvezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki uporabnika, pridobljeni ob registraciji, bodo varovani in brez njegovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam. Vse uporabniške vsebine so skrbno varovane. Uporabniške vsebine so namenjene izključno strokovni javnosti.

 

2. Avtorske pravice

 

Vsebina portala, razen uporabniške vsebine, je v lasti skrbnika portala in zato avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino je vključena tudi grafična podoba tega portala z vsemi grafičnimi elementi. Vsakršno kopiranje in objavljanje te vsebine na drugih spletnih mestih ali portalih je prepovedano, razen v primeru pisnega dovoljenja skrbnika portala.

 

3. Opravljanje nakupov in posredovanje osebnih podatkov

 

Za opravljanje nakupa mora uporabnik posredovati podatke, ki so označeni z zvezdico. Uporabnik mora vsa zahtevana polja izpolniti z resničnimi podatki. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. Uporabnik portala se strinja z uporabo kontaktnih podatkov za pošiljanje sporočil, ki jih generira portal Diabetes.si. Sporočila se morajo nanašati zgolj na vsebino in tematiko, ki sta del portala. Na željo uporabnika mora skrbnik portala pošiljanje sporočil prekiniti.

 

Splošni pogoji spletne trgovine Diabetes.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov(ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah(ZEKom-1), Obligacijskim zakonikom(OZ) ter na podlagi priporočil GZS.

 

Vse cene z DDV | Vse pravice pridržane | Trgovina Diabetes.si © 2015 | Izdelava: Zap-Team

Twitter novice

Pišite nam

Pomoč pri nakupi v naši spletni trgovini.

Lokacija

Dolenjska cesta 22,
1000 Ljubljana

01/542 5004